Häll såsen över fisken. Servera med kokt ris blandat med gröna ärter. Skär fisken i 1 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem lite omlott i en smord ugnsform
Blanda crème fraiche och ajvar relish och klicka på fisken. Servera med kokt potatis och broccoli. Blanda brödsmul, riven ost och persilja och strö över fisken
Ansa kantarellerna och stek dem i smör med vitlöken. Koka pastan i rikligt med saltat vatten. Fördela på fyra tallrikar, strö över basilika, parmesan och toppa med rullar av parmaskinka
Skala och hacka ägget och fördela det över fisken. Är fisken djupfryst, tina den så att du kan skära fiskblocket i ca 2 cm tjocka skivor. Låt fisken sjuda under lock ca 10-12 minuter
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd. Smaka av med dill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.