Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Hej. Nu är vi tillbaka hemma igen. Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
Som vi lovade igår kommer det i dag både förslag på varmrätt och efterrätt till nyårsmenyn, båda från Arlas nyårsmenyer som vi fick en förfrågan om att testa
Tomaterna var sena i år men har givit desto mer skörd nu på sensommaren och i början på hösten. Fortfarande plockar jag in ett gäng solmogna tomater varje dag vilket förstås är helt underbart
en bunt rabarberstjälkar. 2 msk röd outspädd saft. 1 dl socker. 1 dl kvarg. 2 1/2 vispgrädde. Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbern med saften tills det
Lagom till semestern så delar jag den givetvis med er. Det blir nog lite praktiska tips på utflyktssnacks, snabba luncher och enkla middagar och liknande under semestern men då får ni hänga med på Instagram istället
Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar under semestern på bloggen. Min grillsäsong tar inte slut bara för att semestern är slut eller för att det blir sämre väder, jag kommer att fortsätta att grilla
Har jag möjligen hittat den godaste pastasåsen ever. Om inte så i alla fall på väldigt länge. Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämig pastasås
Saftig och god äppelkaka sista dagen på semestern. Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Vilken fantastisk helg vi har haft. Tropisk värme i luften och varma bad i sjön. Vi avslutade helgen med att äta den här färskpotatispajen med goda tillbehör
Panna cotta (ca 4-6 portioner). Använd silikonformar eller aluminiumformar om du vill frysa panna Cottan och servera den "upp och ner" så att vaniljen kommer överst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.