Blanchera, det vill säga koka upp vattnet med rikligt med salt och lägg ner den skivade salladslöken, petit pois, haricoverten i vattnet och koka kort (ca 2 minuter) därefter spola dem med kallt vatten/lägg i isvatten. 1 dl petit pois, små ärtor. Blancherade grönsaker0,5 salladslök, skivad 10 sugersnaps, grovskurna 1 dl petit pois, små ärtor 20 haricovert, finskurna 1 schalottenlök 1 citron, rivet skal 1 msk olivolja persilja, finhackad
Semlor Petit Choux. Tycker ni som jag att semlor är ett av de godaste bakverk som finns. Jag har hakat på trenden med att baka en annorlunda semla, om man nu får kalla de semla
Goda petit choux bakade idag. Idag har jag bakat de här goda petit chouxen efter att ha sett ett avsnitt av hela sverige bakar då de skulle göra munsbitar och den ena skulle vara en petit choux
Ca 60-70 st tsk. stora. Dagen före. Finfördela rumsvarm Sankt Agur i en liten bunke. Blanda ner creme fraigen och rör rätt kraftigt tills det blir en jämn smet
75 g Arla® Svenskt Smör. 12 dl vatten. 12 dl vetemjöl. 13 ägg. 1Receptet gäller för 12 st 75 g Arla® Svenskt Smör 2 dl vatten 2 dl vetemjöl 3 äggSätt ugnen på 200°
Glad Fredag. Hoppas att Ni har haft en riktigt härlig vecka och en fin första advent. Det börjar dra ihop sig till fredagsmys runt om i de svenska stugorna
Petit choux med mördeg. 25 juli 2015, 15. 55. MÖRDEG. 50 g smör. 90 g socker. 90 g vetemjöl. GÖR SÅ HÄR. Blanda alla ingredienserna till en deg och kavla den tunn på bakplåtspapper ställ sedan i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.