11 (8-ounce)
container white button mushrooms, sliced
11 teaspoon
salt
11/4 teaspoon
black pepper
11 teaspoon
garlic powder
14 ounces
whipped cream cheesePreheat oven to 425 degrees Fahrenheit.
1 Slice
one large baguette into two-inch slices. Place on a baking sheet and drizzle with olive oil. Bake for 14 minutes.
1 Meanwhile,
melt the butter in a large nonstick frying pan. Add shallots and mushrooms and sauté until they cook down, about eight to 10 minutes. Season with salt, pepper, and garlic powder. Continue stirring until most of the liquid evaporates. Remove from heat and allow to cool.
1 To
assemble crostini, smear whipped cream cheese on each baguette slice. Top crostini with sautéed mushrooms and serve immediately.
Skär laxen i mindre bitar och fördela på crostini. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 150 g rökt lax 20 crostini 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 msk skånsk senap 2 tsk torkad dragon ½ tsk flytande honung 1 krm salt ½ krm svartpeppar färsk dill
Stek brödet till fin färg i olivolja och montera ihop crostinin enligt bilden. Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.