Sardeller, urtagna och utan huvud skiktas i lager i trätunnor som sedan fylls på med saltlake. Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta
Ringla över olivoljan och krydda med svartpeppar. Ansjovisen på mammas tallrik med kaviarägg. Inte av mig dock som AVSKYR sill men det hindrar ju inte att jag delar med mig av receptet här
Stek brödet till fin färg i olivolja och montera ihop crostinin enligt bilden. Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet
Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. Rör ihop färskost och pesto. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 20 crostini 3 msk pinjenötter 100 g bresaola 150 g Arla® färskost naturell 1½ msk pesto ½ krukor babyspenat soltorkade körsbärstomater
Toppa med lite ruccola. Blanda ihop röran och bred på bröden. Crostinimed tapenade- och fetaoströraett gäng baguetteskivor0,5 fetaostvalfri mängd tapenade1 klick creme fraicheruccolaSkär brödet i skivor och rosta hastigt i stekpanna på bägge sidor
Ger 25 stycken 100 g getost av chèvretyp 100 g färskost 1/2 dl frysta, tinade blåbär 25 crostini 1 dl hackade torkade blåbär Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad på Mackan, 3 olika smaker 15 % rabatt Oatly 150 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Färskost 5
Om du saknar något att servera tillsammans med glöggen så testa denna crostinimed rödbetspesto och getostkräm, en klassisk kombination men väldigt god fortfarande
Crostini. Tomat- och pestoröra. Crostini. Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva och servera genast
Bred ricotta på crostininoch toppa med en halv skiva skinka, en persikoklyfta och ett basilikablad. Det vimlar av crostinivarianter här på bloggen och här kommer faktiskt en till
( trodde det ev skulle vara lite karaktäristisk getsmak på smöret) som jag stekte crostini i, crostini som jag sedan bredde getost på och toppade med fikonkompott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.