champinjoner

champinjoner

Svamppasta med vitlök

Svamppasta med vitlök

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Ingredienser 150 gram fusilli , eller trofie 2 klyfta(or) vitlök 250 gram blandad svamp 25 gram parmesanost 2 msk lätt crème fraîche , rågade Köp receptet Näringsvärde Kcal
Sautéed Mushroom Salad

Sautéed Mushroom Salad

2-3 tablespoons Tuscanini Olive Oil. 11-pound white button or cremini mushrooms, sliced. 12-3 shallots, thinly sliced
Sautéed Mushroom Crostini

Sautéed Mushroom Crostini

1 large French baguette. 12 tablespoons Tuscanini Extra-Virgin Olive Oil. 13 tablespoons butter. 12 shallots, thinly sliced
Fyllda champinjoner

Fyllda champinjoner

6 medelstora champinjoner - ca 150 gram - som kastanjechampinjon, skogschampinjon eller vanlig champinjon
Svampgryta med jordärtskocka

Svampgryta med jordärtskocka

300 g jordärtskocka 20 cm purjolök 1 klyfta vitlök 200 g portabellosvamp 500 g champinjoner (i olika storlekar och färg) 1 msk färsk timjan, hackad 2 msk smör 1,5 tsk salt 2 dl torrt vitt vin 2-3 dl vispgrädde 1 dl grönsaksbuljong (eventuellt) 2 dl crème fraîche 1 msk dijonsenap 2 tsk torkad dragon (eller 1 msk färsk hackad)