Salsicciafrikadeller i tomatsås med spenat och chèvrerisotto
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 5 dl vatten
  • 1 tärning kycklingbuljong
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • ½ gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 1 3/4 dl arborioris
  • Olivolja
  • ½ förpackning babyspenat
  • 2 msk vatten
  • 40 gr chèvre
  • 1 klick smör
  • ½ gul lök
  • 2 vitlöksklyftor Olivolja
  • 1 burk konserverade körsbärstomater
  • ½ tärning kycklingbuljong
  • 3/4 tsk torkad salvia
  • 3/4 tsk flytande honung
  • 2 krm chili flakes
  • 250 gr salsicciafärs
  • ½ fänkål
  • 1/4 förpackning babyspenat
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 krm salt
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.