Blanda ner spenatenoch slå på grädden, låt koka ihop nån minut, smaka upp med salt och peppar. Att pocheraägg är enklare än vad en kanske tror, viktigt är mängden ättikai vattnet då det är den som gör att ägget drar ihopsig
Inspirerad av Malin'sDiner som isin tur blev inspirerad av Bara en kaka till så svängde jag ihop en tomatsås som jag knäckte äggioch sedan gratinerade med ost
Hetta upp en gjutjärnspanna och häll i en skvätt olivolja. Hetta upp gjutjärnspannan. En krämigtomatsås gjord på Zetas plommontomater, krämig kokosmjölk och garam masala
Ta bort svampen ur stekpannan och stek spenateni omgångar ilite smör tills den krympt och mjuknat. Bästa – och enklaste – sättet, att servera ägg på en brunch är, imitt tycke, bakade äggi en stor form
Färsk bladspenatfick smälta ner i smörstekt schalottenlök som bottnade kokotterna som på franska heterramequins, därefter en klick pumpapuré toppat av ett ägg med lite grädde överst för att hålla äggetsaftigt
Häll av den och vänd ner den i pastan tillsammans med spenatenochbasilikan. Ibland behöver man rätter som går snabbt att laga och här tänkte jag bjuda på ett riktigt snabbt recept som dessutom är väldigt gott
Äggochspenat, mjukt och kärvt – här krävs något extra. Hetta upp under omrörningochtillsätt salt samt spiskumminoch svartpeppar (eller raz el hanout-kryddblandning) ochcitron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.