I dethär fallet färdiga bottnar som är himla bra att ha när jag vill ha något snabbt och gott att äta, vilket händer ganska ofta nu närdetär en del annat att pyssla med än att stå i köket
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Ännu har jag inte prövat Korvhantverk, trots att Fredrik hyllat dem så lockande, mendet kommer. Glest mellan inläggen, och dålig svarsfrekvens på kommentarer
även fast det blev några timmar dessförinnan Dethär landade på buffébordet. Klart det tar lite tid, mennär gästerna kommer ärdet framdukat och klart, och man slipper stå så mycket i köket
Men så gottdet ser ut. Men som tur är så ärdetär ju inte bara utseendet som räknas. Jordnötssmör är bland det äckligaste jag vet och har så länge jag kan minnas varit det
Mendetär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
Mendetär inte direkt hjärnkirurgi att koka sylt nu för tiden. Himla trist, mendet regnar bara ändå så det gör inte så mycket om vi får sitta inne och glo
Uppe tidigt idag så jag ska nog hinna med en del innan jobbet, tänkte mig en springrunda för när jag kommer hem från jobbet bärdet av till affären för lite shopping sen mys för hela slanten
Pressgurka är väldigt gott till men så blev det inte denna gången men väääldigt gott ändå. Men vad tusan, nu har vi ju passerat nyåret snart ärdet väl vår igen
Men i det Indiska köket finns massor med goda rätter som har ägg som huvudprotein. Dethärärgott. Här kommer ett fantastiskt gott (Ovo-vegetariskt) recept från sydindien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.