Blöt gärna händerna med jämna mellanrum så blir det lättare att forma bullarna. Lägg köttbullarna vartefter du rullar dem på ett skärbräde som du sköljt med kallt vattenså fastnar de inte när de ska lyftas ner i pannan
Nagga snittytan med en gaffel efter halva tiden – då rinner saften ur lättare. Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt ärdet bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Skillnaden ska vara attdetär bacon från kotlett i stället för från välansad svål som vanlig bacon. Då blir det lite som det blir från dag till dag och jag får gnugga receptknölarna många gånger om i stället föratt ha en matsedel såatt jag kan handla allt jag behöver på en gång och slippa ett antal turer till matbutiken
Tillverkarna har lyckats komma över billiga utfyllnadsmedel och tillverkningsmetoder som gör attdetär billigt för dem att tillverka, men prissätt högt förattdet ska vara nyttigare för oss att äta
Kommentarer
kitti
Tack för det här underbara receptet! Har gjort gratängen många gånger, så himla gott!
Logga in eller Registrera för att kommentera.