Skär upp ryggbiffen i fyra skivor och krydda dom med BBQ kryddan. Ställ in plåten i ugnen med olja som täcker botten, när den är varm så lägg i rotsakerna lägg potatisarna med snittytorna nedåt baka i ugnen ca
Stek upp köttet (vad som helst, jag använde ryggbiff)ivitlökssmöret, salta,peppra. Om man vill kan man garnera köttet med lite ruccola eller färsk oregano, och ringla över lite balsamico
Så där stod jag med min ryggbiff och visste inte riktigt vad jag skulle göra med den. Jag fick tips av en vän om att det såldes fin ryggbiff i bit billigt och det kunde jag inte stå emot
Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatis och svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta med flingsalt
Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull
Till vår köttbit åt vi en blomkålsgratäng med lite broccoli och en krämig ostsås i, det behöves därmed ingen sås utan det räckte gott och väl med ett vitlökssmör till
Servera ryggbiffenmed klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Du behöver4 portioner400 g ryggbiff1 röd chili, finhackad1 pressad vitlökOlivoljaSmörFlingsaltSvartpeppar16 potatisarOlivoljaFlingsaltFärsk timjanRydbergs bearnaisesåsSalladGör såhärLåt ryggbiffen vara rumstempererad. Stek ryggbiffen 2 minuter på varje sida (rosarött kött). 400 g ryggbiff
Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor. Sätt även in tomaterna med lite olivolja på, i ugnen och låt rosta tills de får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.