Fotograferingen igår gick jättebra. Det var ett tag sedan jag fotades så det kändes lite ovant. -) Men efter ett tag kommer man in i det och då är det jätteroligt
Just nu svämmar grönsaksdiskarna över av pumpor i alla färger, former och storlekar. Oavsett om du tänker fira halloween eller inte så är pumpa en grönsak som man kan göra mycket gott och nyttigt med
Tvätta citronen, torka och riv skalet. Skala sedan citronen och skär fruktköttet i små bitar. Lägg pumpabitar, vatten, citronbitarna och skalad och riven ingefära i en kastrull
Imorgon är det fredag (igen. ) och vi ska fira in helgen genom att äta middag och dricka bubbel på Natur, kolla in Kings of Convenience på Pustervik och avsluta kvällen med en Bloody Mary på Mr P
instagram 100kitchenstories. Min mami sa till mig häromdagen att hon hade märkt att jag inte åt särskilt mycket grönsaker i jämförelse med innan längre
Ugnsbakad pumpa med fetaost. Nu är det sannerligen högsäsong för pumpa. Förra hösten gjorde jag en smaskig pumpasoppa men häromdagen blev det ugnsbakade pumpaklyftor med fetaost, ljummen bulgursallad med grönsaker, svamp och sojabönor, smörstekt sparris och en vitlökig yoghurtsås
Att vi borde äta mer grönt, både för hälsans och för miljöns skull, har du säkert hört. Men det kan vara svårt att ställa om, särskilt som vi är vana vid att utgå från proteinet när vi lagar mat
En fräsch sallad med varma och kalla grönsaker. Salladen kan bli vegansk ifall man byter ut fetaosten mot vegansk fetaost eller ifall man utesluter det helt
Pumpa igen. Jajamänsan. Jag kan inte få nog av pumpa, det är ju sååå gott. Här är den tillagad på enklast tänkbara sätt, ugnsbakad och med topping av fetaost och färsk rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.