Rutbröd med mycket tugg
Salt och Sött
Salt och Sött
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 dl blandade gryn eller färdig grynblandning (havregryn, krossat vete, krossat råg, linfrö)
  • 50 g smör (funkar med 3 msk olja istället)
  • 9 dl vatten
  • 50 g jäst
  • 2 msk sirap
  • ½ msk salt
  • ½ msk anis, finstött
  • ½ msk fänkål, finstött
  • 1 l vetemjöl
  • 7 dl vatten. Skiva smöret över grynen, häll det kokande vattnet över, rör om och låt blandningen svalna till fingervärme.
  • . 30 minuter
  • 4 x 6). Lägg en bakduk över och låt jäsa ytterligare i
  • 30 min

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.