Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Inga förberedelser krävs och inga konstiga ingredienser heller – enkeltoch så gott. Vi har ju bott i huset i två år nu och en av sakerna som jag saknar mest med att bo inne i stan är närheten till alla restauranger
Nötsmör är väldigt energirikt och det är lätt att hamna högt i kalorier om man mumsar på för mycket. Man kan absolut göra eget nötsmör men det tar lite tid och det finns så många bra nötsmör att köpa idag så personligen köper jag oftare än jag gör eget
Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.