Här serverar jag det rostatmed en krämig sojafärs och en korianderhummus. Det har väl knappats gått att undgå att lingon – ochzucchinibrödet (klick) har gått och blivit lite av en favorit för mig
gott brödnågra bitar brieostvalfri svamp (jag tog karl-johan)smörvitlöksalt och pepparRosta brödet. Välj ett riktigt gott bröd här så har du en smarrig lunch
Lägg kantarellerna på brödskivornaoch strö över persiljan. Skiva brödet. Salta och peppra. Rosta brödskivorna mitt i ugnen i några minuter, tills de har fått färg
När man varit risig i magen är det alltid gott med något salt, eller vad säger ni. -Mama Skogly ♥ När man varit risig i magen är det alltid gott med något salt, eller vad säger ni
Om ditt bröd börjar bli lite tråkigt, dvs torrt, så är det som gjort för att rosta. I detta fallet så hade jag en bit Leavain som blivit lite torr så tre rejäla skivor, på med lite brieost och lite röd balsamvinäger på det
4 900 g potatis 1 msk olja salt och peppar ca 900 g kycklinglår 3 msk sweet chilisås 2 tsk soja 1 vitlöksklyfta Tomatsallad 250 g körsbärstomater 1/2 rödlök 1 msk olivolja 1 tsk vinäger 1/2 ask persilja (à 20 g) Avokadoröra 2 avokado 1/2 citron 1/2 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera medrostatbrödoch gräddfil… Jag lovar, det smälter i munnen så gott. Hade fullt upp i köket hela dan med att förbereda helgens mat och ett par smörgåstårtor som skulle iväg nu på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.