Brun och ful mat men gott är det. Champinjoner som får steka i smör blirgotttillköttfärslimpan. Jaggillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpamedolika sorters fyllningarochhärlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
När jag använder vitmögelosti en sås så brukar jag skära bort det grövsta av kanterna. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarnahar mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Parmesansåsen är perfekt att förbereda fram tilldet att osten ska blandas ner och smältas. Fisken är så mildi smaken så det gör inget om det är bra tryck i såsen från osten
Dela varje tredjedel i tolv mindrebitar, och rulla bitarnatill korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten medgott om utrymme för jäsning
Ringla över lite smör/rapsolja och vänd runt - gärna med händerna. Att rostapotatismed grönsaker i ugnen på en plåt medlite flytande smör/rapsolja eller bara lite olja blirjättegotttill en köttbit, t
Oftast lägger man kanske in gurka, men har man späd ochfinzucchini går detprecislika bra, eller tillochmed ännu bättre eftersom zucchiniharlite mer smak än vanlig gurka
Servera till nykokt pasta, som tillbehörtill en bit kött, som kanongod grund till en köttfärssås eller som ensamrätt tillsammansmed stekt eller kokt ägg och kanske en bit bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.