Ris är så lätt att pigga upp och göra matigare. Här har jag hackat champinjoner, squash och purjolök riktigt smått och sedan blandat med buljongkokt ris, hackade valnötter, persilja och prästost
Hej. Nyårstiderna drar sig verkligen närmare nu. Fyra dagar kvar. Känner ni peppen. Haha, nåja, det är ju inte Super Bowl vi snackar om, men för många (inklusive mig
Punka på cykeln, buss från jobbet, sen till dagis, avfrosta frysen inför morgondagens kyl/frys-byte, mat till Oliver, baka kaka till morgondagens ledighetslunch, trött lilleman som vill vara med överallt och röra
Vi kämpar på med den vegetariska maten här hemma. Och här hittade vi något som kan bli en favorit. I originalreceptet i Allt om Mat är potatisen kryddad med parmesan, men det fungerar ju inte i vår familj
Ramen är mycket populärt noodle i Japan och det finns så många restauranger som bara serverar Ramen. Jag vet riktigt Ramen smakar så gott eftersom de restauranger förbereda buljong med många olika ingredienser och koka länge för att utvinna gott smak
Aubergine med linsröraEn kalorisnål, vegetarisk rätt med ugnsbakad aubergine och krämig linsröra. KampanjerDecemberkampanjerAlpha Plus fettsyror -15%Hud- och hårvård -20%JulbakskampanjPresenttips -15%Fyndhörnan
Bönor och quinoa gör chiligrytan proteinrik på ett naturligt sätt, så att du håller dig mätt och god även om grytan är helt vegetarisk – ja, vegansk faktiskt