4 1 gul lök 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 tomater 1/2 kruka basilika 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 3 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk soja 4 port ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sen blandar vi fonden med grädde till en ljuvlig sås och serverar. Är du hemma under dagen kan du med fördel vänta med att lägga i morötterna några timmar, så behåller de sin krispighet lite bättre
Eller servera med ris, pasta eller bulgur. Hacka persiljanoch ruccolan fint. Under tiden, hetta den andra pannan, tillsätt sesamfrön och rör om tills de fått fin färg
Lägg ner detta tillsammans med vatten, herbamare ochdijonsenap. Det sista du gör med såsen är att stavmixa den slät, jag sparade allt utom chilifrukten, den la jag på kycklingen
Krydda kycklingfiléerna med salt, peppar och timjan. Servera tillsammans med timjanstekt kyckling. Lägg upp de fetaostgratinerade rödbetorna på ett fat och strö över finhackad persilja
Lägg alla grönsakerna i en skål, blanda halva kokosfettet medsenap, vinäger, grönsaksfonden och grillkryddan i en kopp, Sen blanda i mixen med grönsakerna
Kyckling med rosmarin, purjolök ochsenap. Även om jag har svårt att tro att de flesta av oss klarar av att hålla hans tempo, så var programmen bevis på att man med framförhållning och smarta knep i köket kan skapa riktigt vällagad mat på ganska kort tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.