Bryn kycklingen i hälften av oljan, tillsätt vitlök och fräs den medkycklingen. Så idag blir det en kycklinggrytamed smak av grov skånsk senap, det enda jag behövde köpa var färsk dragon
Pensla runt kanterna med uppvispat ägg och lägg på resten av ostskivorna. Lägg skivad ost på hälften av skivorna och lägg på sparrisbitarna, lämna lite utrymme runt om
4 1 gul lök 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 tomater 1/2 kruka basilika 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 3 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk soja 4 port ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
½ dl kycklingfond. Häll på grädde och fond, samt riv över parmesan, krydda ev med salt och peppar. Såsen kommer att skära sig, men det är det som är själva grejen med den här maträtten
Servera kycklingenmed broccoli, yoghurtsås, gärna ris och ev limeklyftor. Parmesankyckling. Vänd kycklingen först i mjöl, sedan i ägg och sist i chipsströblandningen
Idag är det min man som har stått för middagen och det blev baconlindad kycklingfilémedparmesanost, pestosås och kokt potatis och det blev väldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.