Ringlaliteoliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg ikycklingfiléernaoch krydda medvalfria kryddor, jag använde en färdigkryddblandningen från Santa Mariamed salt, peppar, vitlökochchili
Bryn kycklingen så att den får lite färg. Imorgon ska jag ioch för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot igipsoch rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar ochskridsko-jagande, middagaroch födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Testa den här om ni har litevitfisk hemma, jag använde färsk kolja men torsk funkar bra det med. Strimla purjolök, hacka persiljanochskiva baconet i smala bitar
Smaka av med salt, nymalen svartpeppar ochtillsättbasilika eller persilja. Med några matskedar mjölk eller grädde spär du pastasåsen om du vill ha en tunnare pastasås
Smaka av tomatsåsenoch häll den sedan över kycklingen. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kycklingfiléerna på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. k. e. l. t. o. c. h. g. v. a. r. d. s. m. M. j. å. u. ä. p. H. b. f. K. y. z. D. ö. 3. é. /. 6. 1. T. w. -. (. B. ). S. 2
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.