När risonin är klar häll av vattnet i ett durkslag. Blanda ihop risoni, purjon, bladspenat. *500gr Risoni (Barilla)*1 purjolök*1 stor påse bladspenat*Skalade räkor (går bra med färdigskalade frysta)*Asiatisk sweet & Sour Chili*Salt*Vitlökspeppar*OljaKoka risoni enligt anvisning på förpackningen. 500gr Risoni
Det blev fetaostfylld kyckling med risoni. Koka risonin enligt förpackningen. Risoni med fetaostfyllda kycklinglår6 portioner900 g kycklinglårfilé 2 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 200 g fetaost 1 kruka(or) basilika, färsk Risoni 1 paket risoni , (500 g) 1 st röd paprika, stor 3-4 st tomater 4 st salladslökar 2 klyfta(or) vitlök, pressade 1 msk olivolja 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar, nymald Gör så här. 1 paket risoni ,
Nedan har jag gjort1 Paket Risoni1 Påse Kronfågelns salladskycklingHackad rödlökParmesan flingorOxbuljongtärningVitlökspepparSriracha (Asiatisk stark sås)OljaKoka risonin enligt förpackningen
Vem håller med om att allt vi behöver denna dag är en stor skål med krämig risoni. det var så längesedan jag gjorde risoni och det har verkligen stört mig lite
Risoni brukar jag köpa ibland och jag gillar smaken på dom samt form & konsistens. Om du inte är välbekant med Risoni som Barilla står bakom så hittar du dom pasta avdelningen och koktiden för dessa är ungefär 10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.