Risoni alla Pescatora - skaldjursrisoni
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Skaldjursrisoni
  • 350 g Barilla Risoni
  • 600 g seafoodmix
  • t.ex calamari
  • räkor
  • musslor (finns i frysdisken)
  • 300 g blåmusslor i skal
  • 1 peperoncini
  • torkad och smulad - alternativt 1 krm ald torkad cayennepeppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • hackad
  • 1 dl olivolja
  • 50 g smör
  • 3 dl Barilla tomatsås all' Arrabbiata eller Christians tomatsås (se recept nedan)
  • 5 dl torrt vitt vin
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk hackad bladpersilja
  • 2 msk fiskfond
  • Flingsalt
  •  
  • Christians tomatsås
  • 2 morötter
  • 250 g rotselleri
  • 2 gula lökar
  • 2 dl olivolja
  • 1600 g hela skalade burktomater
  • 300 g tomatpuré
  • 5 l vatten
  • 1 mak salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.