Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Baka fiskbitarna i ugnen tills de har en innertemperatur på ca 54 grader (använd en stektermometer), det tar ca 20-30 min
Att server med en rökig BBQ sås skapar den rätta sommar-grill känslan. Om du har en fritös så fritera gärna lite kokt färskpotatis och krydda med havssalt och lite chilipeppar, hur gott som helst
Torskrygg med prästostpuré, stekta kantareller och pepparrotscrèmeHärlig torskrygg som avnjutes medsmörstekta kantareller och krämig potatispuré smaksatt med prästost
Låt stå i kylen tills det är dags att börja med tillagningen. Krydda med lite citronpeppar. Tillsätt senap, citron- och limesaft samt smaka av med kryddorna
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Baka fiskbitarna i ugnen tills de har en innertemperatur på ca 54 grader (använd en stektermometer), det tar ca 20-30 min
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala moroten och skär i remsor med en potatisskalare. Servera fisken med potatis och övriga tillbehör – pepparrot vid sidan av om någon inte tycker om det
Koka potatisen, gärna med skal om det är tunt. Dela torsken i fyra portionsbitar och stek dem hastigt på köttsidan i en rejäl klick smör på medelvärme så att den får en fin yta, Lägg över på ugnsfat och häll över smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.