Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Gillar du inte ädelost så prova med feta eller chévre. Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det). Tur att jag har vänner som kan förse mig med underbart god mat, ta bara Martina som lagade den här himmelska
Servera grytan med pressad potatis och sallad. Smula ner ädelosten, och låt grytan koka upp. Här har vi en riktig klassiker - Lenas mammas kyckling i ädelostsås
Salta och peppra rensteken. Smaka av med salt och peppar samt en klick smör. Red av med maizena. Skala potatis och betor, dela ned i mindre bitar, vänd i olivolja, timjan, vitlök, salt och peppar
i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det). Tur att jag har vänner som kan förse mig med underbart god mat, ta bara Martina som lagade den här himmelska
Jag serverade med en riktigt god rökt renstekoch ugnsbakade tomater och surdegsbröd. Späd med resten av buljongen, lite i taget, under omröring tills riset har ett behagligt tuggmotstånd och risottons konsistens är krämig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.