500 g rödbeta, gärna små 600 g fast potatis, gärna små 3 msk olivolja 2 tsk torkad timjan 1 vitlök, delad på "midjan" 300 g chèvreost 2 msk flytande honung 40 g pinjenötter 3 dl matyoghurt peppar salt Till servering 100 g rucolasallad 1 baguette olivolja, att ringla över vid servering
trädgården och sedan nykokta betor medrostade valnötter och mozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
trädgården och sedan nykokta betor medrostade valnötter och mozzarella – en ljuvlig. Häll av vattnet och slå plastfilm över kastrullen medan betorna svalnar så går det lätt att bara dra av skalet efteråt
Här får du ett lika lättlagat som gott recept på kolja med fetaost ochrostade betor. Det finns massor av olika fiskar att välja medan, somliga dyra och andra lite mer humana i pris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.