Renskavspanna
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st rödlök
  • 1 st morot
  • 240 g renskav
  • 2 msk matfett
  • 2 msk trattkantareller
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk messmör
  • 0.5 st mörk oxbuljongtärning
  • 1 tsk japansk soja
  • salt och peppar
  • 0.5 dl lingon
  • 300 g mandelpotatis
  • 2 msk matfett
  • 1 st morot
  • 2 st kinakål
  • 2 msk yoghurt
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk hackad persilja
  • salt och peppar
  • hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.