Låt morotsbitar, chili och ingefära få fräsa med i någon minut. Att laga mat är lite som terapi för mig, jag går liksom igenom vad som nyligen hänt i huvudet och tänker över saker medan jag håller på med händerna
Det blev en smarrig lövbiffswok, egentligen hade jag tänkt ha i soja, men så upptäckte jag att den var slut så då fick det bli tahini istället, passade underbart bra tillsammans med de andra smakerna i woken
Smaka av med salt. Häll i kokosmjölk, jordnötssmör, ingefära och tonfisk. Att fylla avokado med något tycker jag är jättegott, idag blev det med keso, tomatpure och oregano
Äpple/ingefära/tahini biffar, matkorn, avokado/ingefära sås och sallad med tomat och valnötter. Blanda ihop allt till såsen i en skål, och servera med biffarna, matkorn eller liknande och en sallad
Servera med vad du vill. Blanda ihop soja, ingefära, sesamfrön och vitlöksklyftor i en skål. Jag åt min tillsammans med sötpotatis/rödbetsmos, paprika och rivna morötter
Chokladbovetegröt med morot, ingefära och kokosmjölk. Det blir mycket frukost här på bloggen men det är av den enkla anledningen att det är det jag tycker mest om att experimentera med just nu
Måste erkänna att jag är inte så förtjust i kapris & oliver, petade bort dom som ett bortskämt barn, tomaten petades bort med eftersom jag är allergisk
Fräs purjolöken och ingefäranmed kycklingen i ett par minuter tills purjolöken blivit mjuk. Men det funkade det med, smakar ju inte så olika, välj själva vad ni vill använda
För länge sedan gjorde jag en jättegod frukostwrap med apelsin/kakaofyllning. Blanda ihop gryn, bakpulver, vatten, morot, ingefära, banan och ägg till wrapen
Granola är ju vansinnigt gott men ofta full med gluten och alldeles för sötad. Inlägget Glutenfri och varsamt sötad granola – recept dök först upp på Rawness
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.