Nudelsoppa med currysmak + recension av produkter från Bodystore
Mitt Gröna Kök
Mitt Gröna Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 portioner
  • 1 1/2 dl krämig kokosmjölk
  • 1 ask konserverade kikärtor (sköljda)
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 cm färsk ingefära, riven
  • 1 vitlöksklyfta, pressad eller riven
  • 1 litet fänkålsstånd, hackat
  • 1 röd paprika, hackad
  • 2 morötter, hackade i småbitar
  • Några grönkålsblad (ca 150 g), hackade (stammarna borttagna)
  • 1 msk currykrydda
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • 1 tsk spiskummin
  • Örtsalt efter smak
  • 1 liter vatten
  • 250 gram shiratakinudlar, sköljda i ett durkslag (eller andra nudlar)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.