Tina och krama ur bladspenaten. Fräs den och bladspenaten iolivoljai en stekpanna. Mixa chèvre, mjölk och soltorkade tomater med stavmixer eller i en matberedare
Receptet kommer ursprungligenfrån boken 'Brödglädje' av Anna Braw (red). Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Finfördela smöret med fingrarnatill en grynig massa. Skär två skåror i varje kaka, iett kors. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke
Hettade under tiden upp olja i en större kastrull på spisen. Men vi tar det från början. Kvällens friteraderisottobollar med morotstzatzikitill kan vara bland det godaste jag har ätit (och mäktigaste)
Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat frånTine Worén. Vi hamnade iettväldigtkreativt flöde så det blev några resor till planerade införframtiden, du kommer att kunna läsa mer om dem framöver både här och på Harmoniresor
Nu är det inte många dagar kvar tillmidsommar, och frågar du mig så är sillett måste. Den här varianten smakar dock bäst om den får stå tillsig några dagar i kylen, så vill du ha den med på midsommarbuffén bör du göra den typ nu, eller iaf under dagen
Lägg upp salladen, musslorna och laxen, garnera med lite körvel och selleriblad och ett par citronskivor – bläckfisken kan antingen läggas vidsidan av tillsammans med liteaioli eller på eget fat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.