Blanda honungen med chili och kryddor och gnid in köttet med kryddblandningen. Hetta upp en stekpanna och bryn fläskkarrén i smör (spara stekfettet till senare)
Gör små håll i köttet och spetsa det med skalade vitlöksklyftor. Lägg köttet i emaljgrytan med lock, jag använde en glasugnsform med lock och det gick bra
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Börja med att marinera köttet och sedan gör du allt annat, för att steka köttet går fort
Lägg karrén i formen med grönsakerna. Jag kan rekommendera ugnsstekt fläskkarré. ca 1 kg benfri fläskkarré. Täck den med aluminiumfolie och låt den vila i 10-15 minuter. Smaksätt såsen med soja, gelé, salt och peppar 6 portioner. ca 1 kg benfri fläskkarré
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Vänta tills innan servering innan du blandar den med salladen
Smaka av med salt och peppar. Vardagsmat, snabbmat=)fläskkarré, i skivor2 dl grädde1 gul lök,finhackad2 dl vitt vin1 msk kalvfond1 dl hackad salviasalt,pepparBryn köttet,salta peppra, ta upp det och lägg åt sidan en stund
Smaka ev av med salt och peppar. Skär fläskkarrén i strimlor. Lägg upp maträtten i en form eller servera direkt från stekpannan, garnera med halverade limeklyftor och servera ris till kasslergrytan
Häll över grilloöljan och krydda med salty, peppar och grillkryddan. Red av stekskyn med maizena, yoghurt, grädde och smaka av med vinbärsgelé och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.