Rabarberkyckling
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g kycklinglårfilé
  • 11 tsk salt
  • 11 msk Arla® Svenskt Smör
  • 1200 g rabarber i bitar
  • 12 dl Arla® vispgrädde
  • 12 msk honung
  • 12 msk kycklingfond
  • 1½ tsk sambal oelek
  • 11 pressad vitlöksklyfta
  • 1½ dl hackad färsk gräslök
  • 1750 g potatis
  • 1 Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 msk Arla® Svenskt Smör 200 g rabarber i bitar 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk honung 2 msk kycklingfond ½ tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk gräslök 750 g potatisBörja med att koka potatisen i saltat vatten. Sätt ugnen på 225°.
  • 1 Salta kycklingen och bryn den i smör i en stekpanna. Skär rabarbern i bitar. Lägg kyckling och rabarber i en ugnssäker form.
  • 1 Vispa ihop övriga ingredienser och häll det i formen. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min. Garnera med gräslök och servera med potatisen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.