1 Antal
portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 msk Arla® Svenskt Smör 200 g rabarber i bitar 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk honung 2 msk kycklingfond ½ tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk gräslök 750 g potatisBörja med att koka potatisen i saltat vatten. Sätt ugnen på 225°.
1 Salta
kycklingen och bryn den i smör i en stekpanna. Skär rabarbern i bitar. Lägg kyckling och rabarber i en ugnssäker form.
1 Vispa
ihop övriga ingredienser och häll det i formen. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min. Garnera med gräslök och servera med potatisen.
Senaps- och honungskyckling. Hej och en riktigt trevlig fredag till er alla. Som jag brukar säga. visst är det något alldeles extra speciellt med just fredagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.