Glutenfria och mjölkfria bovete- och havrescones medchiafrön. Tänkte dela med mig av receptet på goda glutenfria och mjölkfria bovetescones som jag bakade till frukost i helgen
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Det går snabbt och är inte bara nyttigare och billiagre att baka själv, man vet vad brödet innehåller och dessutom är det så mycket godare med hembakat bröd
Servera med vaniljglass. Lägg rabarber och annanas i en smord form. Smält smöret i en kastrull, lägg därefter i resten av ingredienserna och blanda till en jämn smet
Nu ska jag bara ta ett sista kex med ost och sylt sedan får det vara bra för ikväll…. Plockade hallon på landet i helgen och bestämde mig för att göra sylt av dem
Sylten passar till plättar, pannkakor och även som fyllning i tårtor och andra bakverk. 200 g jordgubbar 200 g rabarber 400 g syltsocker Skär jordgubbar och rabarber i skivor. Blanda dem med socker i en kastrull och låt koka under omrörning i 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.