Knäck äggen, blanda med grädde och Bong Touch of Taste skaldjursfond. Råstek jordärtskockorna i smör tills de är mjuka, tillsätt vårlöken, babyspenat ochräkorna på slutet, salta och peppra
Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratäng medrödspättaochräkor
Till helgen är föräldrar/svärföräldrar hitbjudna på mat och då tänkte jag bjuda på ett av middagstipsen jag fick till månadens middagstips i november som hade just saffran som tema, nämligen Livsnjutarnas saffranssås medrödspättaochräkor
Stjerneskud - Ångad och stekt rödspätta toppad medräkoroch kräftstjärtarEn av de mest klassiska smørrebrøden från Danmark och är verkligen ett riktigt stjärnskott med alla de goda tillbehören
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.