Lägg en liten klick smör på varje fiskbit, täck hela formen med plastfolie och tillaga i ugnen ca 15 minuter tills fiskens innertemperatur är ca 42-45 grader. 4 dl fiskbuljong. Vitvinssås2 schalottenlökar 0,5 kruka timjan 4 dl vitt vin 4 dl fiskbuljong 4 dl vispgrädde 1 dl crème fraîche 60 g forellrom 1 kruka gräslök, finhackad smör, till stekning salt svartpeppar, nymalen
4 dl creme fraiche1 dl vatten4 msk fiskfond. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter eller till moset har fått en fin färg och fisken är klar. 4 msk fiskfond
Salt och peppra på fisken. Ingredienser för 2 personerca 300 g spättafiléSaltVitpepparFyllning½ dl kräftost1 msk dillSås3 dl matlagningsgrädde½ dl kräftost1 fiskbuljongtärning2 msk dill2 msk citronSaltVitpepparGarnering1½ dl skalade räkorDillCitronGör så härSätt ugnen på 200 grader. Slå såsen runt fisken och ställ in i mitten av ugnen ca 20-25 minuter. 1 fiskbuljongtärning