Svartaochröda vinbärsmarmelad med sötverbenaKokade idag den här goda marmeladen. De röda bären har mycket pektin medansvart vinbärtsmarmelad brukar bli rinning
Garnera pajen med citron, några oskalade räkor och fräscha dillkvistar. Blanda samman mjöl, matfett och vatten i en matberedare eller för hand till en smidig deg
Jag gjorde inte bara svartvinbärssaft av vinbären jag plockade häromdagen utan även gelé. Gelé använder jag mycket i såser och grytor på hösten och vintern, ger otroligt god smak även om man bara tar en liten klick
Smaksätt med salt, svartpeppar, cayennepeppar, citronsaft och finhackad rödlök. Hacka dem grovt och blanda i en skål med dill, ishavsrom, majonnäs och crème fraiche
Hacka dill, gräslök, rödlökoch blanda samman med majonnäs, vispgrädde ochkaviar. Brödskivorna formas till rundlar med hjälp av ett glas som trycks genom brödskivorna
Servera med yoghurten, den hackade rödlökenoch på toppen en rågad tesked svartkaviar. Svartpeppar. Värm oljan och fritera ett bröd i taget, ett par minuter på varje sida
4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk röd currypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
salt och nymalen svartpeppar. Servera med rostad pumpa och myntayoghurt. Rostad pumpa med gremolata. Blanda samman ingredienserna och ställ i kylen fram till serveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.