Syltade cocktailtomater. Nu fylls förråden på här hemma med massa härligt gott att ta fram när höstvindarna viner och mustiga grytor står och puttrar på spisen
Sötsyrlig rödlök och krämig chevréost. Skala, halvera och skär rödlöken i tunna skivor. Stek löken mjuk och glansig i smör och olja i en stekpanna eller kastrull
Bred stuvningen på pannkakan, fördela en näve babyspenat över och rulla ihop. Man fullkomligen överfalls av recept med svamp, frukt, bär, rotfrukter och annat som skördas den här tiden på året så jag är väl inte sämre än att jag kan komma med ett bidrag jag också
Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar
För en tid sedan skrev jag till exempel ett inlägg om hur man kan piffa upp den klassiska ”svenne-tacosen” genom att göra sina egna tortillabröd, byta ut köttfärsen, göra sin egen guacamole och salsa osv
gräslök cocktailtomater getost myntablad pistagenötter Dela tomaterna och gröp ur dem. Blanda innehållet med resten av ingrediensernaoch fyll tomaterna
Perfekt till buffebordet kanske kan bli bra till påskbuffen/midsommar eller varför inte som ett tilltugg till fredagsmyset som ett tillbehör till lite smått och gott framför dumburken/TV
Därför köper jag nästan uteslutande cocktailtomater, de ger verkligen valuta för pengarna. På vintern är vi ju inte bortskämda med smakrika tomater här uppe i den mörka och kalla Nord
Och att PR var precis rätt kände jag redan när jag satt med arbetsproverna, men ännu mer nu. Just nu arbetar vi med projektet inom affärs- och varumärkesstrategi och har vår första handledning på måndag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.