Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan medvitlök och chili och sedan kyla den
På bilden ser ni en enkel pasta medräkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det som tar litetid är att skala räkorna annars är det en riktigt snabb middagsrätt
Avsluta med att strö över hackad persilja. Vi gjorde flera rätter som kommer i senare inlägg, men en av minafavoriter var heta tigerräkor som vihittade ett recept på från Nigella Lawson
Vi hade räkornatill förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen. Räkor. Servera ett spett per person tillsammansmed en liten skål meddipsås och en limeklyfta
Men, den vårfagra fredagskväll iapril förra året då vi första gången åt dessa räkor, pressade vicitron över dem, och dessutom vi svalkade våra strupar med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.