Fräs dem i den heta oljan några sekunder. De här räkorna var inte bara fantastiskt goda. Vi hade med räkorna på vår tapasbuffé och det passade väldigt bra
Skala räkorna och lägg i såsen. 1 kg räkor. 1-4 tsk sambal oelek (beroende på hur heta ni vill ha dom). Fisk och skaldjur, LCHF, Middag, Snacks och tilltugg 1 kg räkor. 1-4 tsk sambal oelek (beroende på hur heta ni vill ha dom)
Sist rör du ner de skalade räkorna. HetaräkorFör 4 pers2 paprikor, gul och röd1 purjolök2 vitlöksklyftor0,5 röd chilipeppar styrka 52-3 msk chilisås eller tomatpuré2 dl matlagningsgrädde eller mjölk om du vill 1 dl vatten1 kg räkor med skalSkiva purjon och hacka paprikorna
Räkor fick det bli som förrätt och kan inte säga annat än att det blev fantastiskt. Räkor med sting. Lägg räkorna i en liten skål, krama ur lite vatten först ifall de varit frysta eller är köpta på burk
Krama ur och torka räkorna, fräs den i den heta oljan några sekunder. Här i Singapore är de inte lika salta räkorna, eller rättare sagt inte alls salta så jag rekommenderar att salta lite i oljan om du inte köper räkorna på IKEA här i Singapore
Lägg i räkorna samt den goda såsen i formarna och servera näs det fortfarande fräser. Tiggerräkor. När det fräser så häller du i räkorna och låter dem vara i ca 1,5 min beroende på storleken
Serveras rykande heta i sin egen form. Skala räkorna. När vitlöken fått lite färg tillsätts räkorna. Rör om och sautera i 1 minut tills räkorna är klara. 500 g räkor med skal
Lägg räkorna i en skål. Hacka vitlöken och spansk peppar, lägg det med räkorna. 250 g räkor (färska skalade eller räkor i lag). 15 ml räkspad från färdigskalade räkor
När oljan börjar koka tillsätts vitlöken och den spanska pepparn. Räkor är bra eftersom de inte innehåller några kolhydrater, men lite dåliga eftersom de å andra sidan inte har så mycket fettinnehåll
Räkorna är färdiga när de har en röd färg, det är viktigt att de inte översteks och blir torra. 2 pkt frysta räkor, tinade och skalade. Lägg i räkorna och stek dem i kryddblandningen 2-3 minuter. 2 pkt frysta räkor, tinade och skalade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.