Hacka löken och fräs den mjuk i Milda flytande margarin. Tillsätt quornbitarna och låt det hela fräsa ett par minuter.
Rör ner Milda Mini Mat, buljong, rosmarin och gelé. Låt puttra under lock ca 5 minuter. Rör ner persilja och smaka ev av med lite mer gelé samt salt och svartpeppar.
Servera med ris eller pressad potatis, gelé och en grönsallad.
Idag gick iväg och köpte en liten burk med soltorkade tomater och resten fanns redan hemma. Klicka i creme fraichen och häll i en skvätt grädde, smula ner lite rosmarin, låt sjuda någon minut
Jag gjorde också några matlådor med pasta istället för potatis, det var också väldigt gott och det är ett bra tips om ni vill frysa in maten, fryst potatis är ju nämligen ingen höjdare
Hetta upp en kastrull med olja. quorngryta -. Lägg ner alla grönsaker förutom majsen, pressa i vitlök och stek det tillsammans med quornbitarna tills allt fått färg
Quorngrytamed rotfrukter- och vita bönor. De kan vara lite kinkig med bönorna (brukar ibland byta mot kidneybönor eller svarta bönor som brukar funka bättre) men efter att ha petat de åt sidan brukar de glatt mumsa i sig denna gryta tillsammans med ris eller mathavre
Stek det med en matsked currypaste i lite olja i en gryta. Smaka av med salt, fond och currypaste. Servera grytan med limeklyftor, koriander, jordnötter, naanbröd eller ris
Ringla över ganska rikligt med olivolja så att alla potatisarna får en oljig yta. Till 2 portioner la jag i 5st lätt krossade vitlöksklyftor(kvar i sina skal) och färsk rosmarin
Tillsätt i mixern med paprikapulver, gurkmeja, salt, olja, citronsaft och färsk koriander. Stöt dem i en mortel och blanda med den mixade kryddblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.