Blanda cream fraiche, ost, finstrimlade soltorkade tomateroch örtkryddor. Soltorkade tomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade
Servera med sallad och pressad potatis. Börja med att smörja en eldfast form. Tillsätt soltorkade tomater, all lök, paprikan, coctailtomaternaoch låt det fräsa ihop
Stek kycklingen till den är genomstekt och krydda den med svartpeppar, vitlökssalt och grillkrydda. Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
Strimla soltorkade tomater tunt och blanda sedan med lök ochbacon. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och knacka sönder dem med något trubbigt
Om du vill äta tomater till som såsigt tillbehör så olivoljar du och saltar dem lite grand innan du ställer in dem på ett fat i ugnen med potatisen de sista tio minuterna ungefär
En krämig och ganska mild ostsås som blandas med pasta, bacon, gul lök och broccoli. Jag föredrar milda mögelostar och fick tag på en riktig fullträff, en blå-/vitmögelost med en styrka markerad som medel
Esta quiche es deliciosa y siempre muy apreciada tanto por los mayores como los pequeños. Täck gärna botten av skalet med bakplåtspapper och bakbönor så degen varken lyfter sig eller sjunker ihop vid kanterna
Den här pajen är med andra ord helt perfekt Här valde jag att lägga till bacon, broccoli ochtomater men den funkar såklart helt utan dom ingredienserna också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.