Torskryggmedsoltorkadetomaterochbacon, så ljuvligt gott. Recept TorskryggmedTomatOchBacon. Torka torskryggenoch krydda med salt(ganska mycket) och peppar
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Simos specialtapas, crostini med tapenade ochsoltorkadetomater. Tapenade är en sorts röra av svarta oliver, solrosolja, vitlök och ibland med ingredienser utöver standard
När spenaten inte är fryst i klumpar, kan även snabbt fräsa med vitlök och quorn i samma stekpanna (så att det inte är djupfryst när det ska in i ugnen)
Resten tillsätter du när du börjat knåda, som du med fördel gör med maskin och i två omgångar. DET HAR GÅTT mer än ett år sedan jag senast bakade med min surdeg
Servera med sallad och pressad potatis. Börja med att smörja en eldfast form. Tillsätt soltorkadetomater, all lök, paprikan, coctailtomaternaoch låt det fräsa ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.