över pajen med bakplåtspapper så den inte blir bränd. Välkommen måndag och läsarePaj är smidigt om man ska ha mat för många gäster och vill förbereda i förväg
Fördela bacon, champinjoner, smulad ädelost och broccolibuketter i pajskalet. En riktig fredagsfavorit hos oss är pajer av olika slag och paj medbaconoch ädelost är ett säkert kort
Tag sedan baconetoch broccolin & lägg i den förgräddade pajskalet, blanda ägg, mjölk, salt & peppar (ej för mycket salt) - häll över, toppa med riven ost
Hacka löken och paprikan och tillsätt sedan dem med kyckling och fräs på ett tag. När du känner dig nöjd med smaksättningarna så häll äggstanningen över kycklingröran i pajskalet
Krydda med salt, peppar och grillkrydda. Serveras med en frisk sallad. Blanda ihop alla ingredienserna för degen i bunke tills den har blivit fast och utan sprickor
Bryn lök och svamp och blanda med färsen. Bjud gärna pajen tillsammans med en sallad. Smula fettet i mjölet, tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop degen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.