men den klassiska orangefärgade Halloweenpumpan kunde jag ändå inte vara utan. Passa på att göra krämig, supersmarrig pumpasoppa med lite smak av vitlök och grädde
Fotograferingenigårgick jättebra. Det var ett tag sedan jag fotades så det kändes lite ovant. -) Men efter ett tag kommer man ini det och då är det jätteroligt
Vi börjar med att förbereda pumpan. Skär bort skalet med en kniv. Skär pumpanicentimeterstorabitar. Vänd på bitarna några gånger så att de får jämn färg och är mjuka
Tvätta butternutpumpan och skala endast bort skalet om du vill. Minmami sa tillmig häromdagen att hon hade märkt att jag inte åt särskilt mycket grönsaker i jämförelse med innan längre
Grönt på grillen. Paul Svenssons mat utgår alltid från det gröna och att vårda råvaran. För oss har han komponerat fem grillrätterenligt denna matfilosofi
Skär löken och pressa vitlöken. Blanda allt tillsammans med olivolja, salt och peppar. olivolja. Så här gör du 30 minuter Sätt ugnen på 200 °. Skala och skivapumpani ca 2-3 cm tjocka skivor. Häll ut på en plåt täckt med bakplåtspapper och rosta pumpanimitten av ugnen i ungefär 20 minuter, eller tills den är mjuk. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 117 1/2 butternutpumpa, skalad och urkärnad. 4 vitlöksklyftor
Skala och skär pumpani stora tärningar, skala även palsternackan och skär i önskad form. Salladen kan bli vegansk ifall man byter ut fetaosten mot vegansk fetaost eller ifall man utesluter det helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.