Pumpamarmelad, fikonmarmelad & kalljäst pumpabröd
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g torkade fikon
  • 2 1/2 dl vatten
  • 2 dl rödvin
  • 1/2 dl muscovadoråsocker
  • 2 kanelstänger 1 lagerblad
  • 500 g pumpa (eller morot)
  • 2 citroner, zest och juice
  • 2 kanelstänger 4 dl vatten
  • 1 kg syltsocker
  • 25 g jäst
  • 1 liter vatten
  • 1.5 liter vetemjöl
  • 0,5 liter grahamsmjöl
  • 2 dl råriven pumpa (smaksättning varierar ni efter säsong)
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.