Inlagd smörgåsgurka, andra försöket Nu blir det ett nytt försök, denna gång med en saltlag och ättikslag. Saltlagen för att få krispigheten och ättikslagen för att få till smaken Manfreds Mattorg
Pumpamarmelad, fikonmarmelad & kalljäst pumpabröd I dagens Metro så bjussar vi Far på farsdagfrukost där det bjuds på kalljäst pumpabröd, fikonmarmelad, pumpamarmelad och Blåbärsmüsli Kristins
Barley Water med Havtorn - 5-årsjubileum - läcker färg och underbar smak. 1 citron, skal och saft. Koka korngryn och havtorn med 5 dl vatten i ca 30 min. Tillsätt 3 L kokande vatten, citronskal och saft. Rör i 2 dl socker och rör till sockret löst sig Elsas Skafferi
Saftsylt När man pressat juicen ur frukt och bär genom silduken kan man nämligen återanvända bärmassan som blir över till att göra en väldigt trevlig sylt Söta saker
Flädermarmelad Koka citronhacket i flädersaften och socker. Häll i små burkar och mumsa sedan när det kallnat på rostat bröd eller scons Matklubben.nu