Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vidniotiden på morgonen åkte grisenini ugnen och där fick den stå i nästan niotimmar
Pulled Pork. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på mintopplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Igår kväll bakade jag och mamma små söta hallonpajer med vit choklad. Tråkigt när det är så blåsigt. Tryck ut degen ismåportionsformar eller i en stor pajform
Pulled pork är väldigt populärt just nu men något jag sett mer och mer på sistone är pulled beef. Naturligtvis var jag tvungen att testa detta och jag använde min Crock Pot till detta
Nu är det mer än inne med pulled pork. Jag gjorde den tillminiburgare, men du kan äta den hur som. Redan förra midsommar så gjorde jag pulled BBQ Chickentill en tävling, som jag faktiskt vann med det receptet
Jag har gjort pulled pork flera gånger och det blir mycket gott. Det viktigaste där är barbecue såsen. När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled beef. Vi har själva ännu ingen gjutgärnsgryta eller lergryta eftersom vihittills kört det mesta i tryckkokare, men vad har man grannar till om inte att låna saker av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.