Pulledporkpå fläsklägg med tomatsalsa, guacamole, gräddfil och sallad i pitabröd. Fläsklägg med marockanska kryddor serverad som pulledpork med guacamole, tomatsalsa, gräddfil och sallad i hembakat pitabröd
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. skinkstek av gris½ dl olivolja½ dl ketchup1 msk rödvinvinäger2 msk farinsocker1 msk brynt lökfond1 tsk harissapasta4 vitlöksklyftor, pressade1 tsk spiskummin1 msk grillkryddasalt och pepparkrydda eller nymalen svartpepparSätt ugnen på 125°
Det har cirkulerat runt en del recept påpulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Näst på tur står nog vildsvinsburgare, och de ska så klart grillas. Jag har lagat pulledpork en gång tidigare och då från grunden, riktigt från grunden
I fredags firade jag och Sebbe med lite PulledPork gjort på picnic bog. En perfekt söndagsmiddag som du förbereder på morgonen och låter stå i ugnen hela dagen medan du kan slappa i soffan
Pulledpork, den dragna grisen. Ett kött som steks i ugnen flera, flera timmar på låg ugnsvärme. kebabrulle som här, eller som pizzapålägg, som tacos istället för färs
Pulledpork. Lägg på köttet. En flaska coca cola fungerar också i en pulledpork. Lägg på locket, sätt slow cookern på låg värme och låt koka klart, cirka 10-12 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.