Stek bacon och hackad vitlök och strö över gratängen. 2 st bacon. 1 st broccolibukett 1 st blomkålshuvud 2 st tomater 2 st bacon 1 st vitlöksklyfta 1 tsk örtkrydda 2 dl vispgrädde 2 tsk maizena redning 1 msk kalvfond salt peppar 2 dl riven ost Ugn
140 g bacon. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 140 g bacon 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 1 tsk curry 6 ägg 1 dl Kelda® mellangrädde ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 4 skivor rostat bröd 80 g babyspenat
Här har brysselkålen fått sällskap med både bacon, soltorkade tomater och som pricken över i. Smält smöret i en stekpanna och stek brysselkålen tillsammans med bacon, tills de fått färg
Varva sås, lasagneplattor, baconfyllning och ost. 1 paket bacon (140 g). Strimla baconen och fräs tillsammans med bägge löksorterna i baconets fett (alternativt i 1/2 msk olivolja) på medelvärme under ett par minuter