PS Klassiker: Coq au vin
Professional Secrets
Professional Secrets
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • För ett gästabud eller flera middagar…
  •  
  • GRYTAN
  • • 1 ungtupp eller rejäl kyckling, ca 2,5 kg
  • • 1 stor gul lök
  • • (smör)
  • • 2 vitlöksklyftor
  • • 2 morötter
  • • ca 150 g rökt sidfläsk
  • • ½ – 1 flaska rödvin
  • • ½ – 1 liter fin hönsbuljong
  • • 1 lagerblad
  • • 1 tsk timjan
  • • Storbladig persilja
  • • ca 1 msk tomatpuré
  • • 15-20 schalottenlökar
  • • ca 300 g små skogschampinjoner
  • • ca 1 msk vetemjöl
  • • Salt och nymalen svartpeppar
  •  
  • LYXIGT MOS
  • • ½ kg mjölig potatis
  • • ½ kg jordärtskockor
  • • 2-3 dl grädde
  • • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.