Här hittar du våra klassiker. Professional Secrets tar även med dig in bakom matluckan på några av Sveriges och världens bästa restauranger. Det ges idag ut fler receptböcker än någonsin, men något som saknas är kunskapen om hur man väljer de bästa råvarorna och uppnår det bästa resultatet genom att använda de rätta teknikerna – såsom proffsen gör på bra restauranger. Målet med Professional Secrets är att inspirera dig genom att föra den kunskapen vidare.
1. Hacka löken och vitlöken och stek den mjuk och genomskinlig i fettet i en stor kastrull. (Olja för dig som vill ha helvegetariskt, men smör blir godare
1. Skala och kärna ur pumpan. Spara kärnorna och skär pumpaköttet i mindre bitar. 2. Hacka löken. Stek den mjuk och smakrik i smöret – på måttlig värme – i botten på en rymlig kastrull
Recept från Svenska Viltmatakademin i samarbete med Professional Secrets. Tärna älgen och skär ner grönsaker i fyra skålar, koka ihop den fina buljongen med sparrisspadet,krydda, sila över varje portion och servera med mer massor av örter
Recept från Svenska Viltmatakademin i samarbete med Professional Secrets. Trä upp köttet på spett och marinera i lite whiskey, soya, och peppar över natten
Alla dessa fåglar är utmärkta att steka på låg temperatur på samma sätt som tjälknöl. Recept från Svenska Viltmatakademin i samarbete med Professional Secrets
När de minsta köttbitarna börjar falla sönder så är det klart och ni kan tärna tomaterna och de gulgröna paprikorna och addera dessa i grytan, dessa skall endast bli varm och inte helt genomkokta, så var på er vakt
Gnid in fläskkarrén med cayenne, chili, paprikapulver och salt. Häll på rejält med grillsås och lite mangochutney och ställ in ugnen på 110 grader i en form med lock över natten